کد خبر : 3349
تاریخ انتشار : جمعه 23 شهریور 1403 - 10:55
160 بازدید

عجیب ترین کشف باستان شناسی در کرمانشاه

عجیب ترین کشف باستان شناسی در کرمانشاه
رخداد غرب: نتایج اولیه یک کاوش باستان شناسی در کرمانشاه، همه را شگفت زده کرده و در واقع مرزهای تاریخ را جابجا خواهد کرد.

به گزارش رخداد غرب به نقل از روزنامه باختر، هادی نوروزی، سردبیر روزنامه باختر و عضو کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی کرمانشاه، گفت: بر اساس اطلاعات رسیده به دفتر روزنامه باختر نتایج اولیه یک کاوش باستان شناسی در تپه های اطراف شهرک پردیس کرمانشاه بسیار شوکه کننده و اعجاب انگیز است.

نوروزی ادامه داد: خبرهای رسیده به دفتر ما حاکیست که یافته های باستان شناسی در تپه های اطراف شهرک پردیس کرمانشاه، بقایای آثاری متعلق به یک میلیون تا میلیون و دویست هزار سال پیش را نشان می‌دهد.

سردبیر روزنامه باختر گفت: تا کنون قدیمی ترین محوطه تاریخی شناخته شده در استان کرمانشاه مربوط به غار شکارچیان و غار خر است که قدمتی در حدود ۲۰۰ هزار سال را داشته که این کشف جدید تاریخ کرمانشاه را یک میلیون سال به عقب تر بر می گرداند.

دکتر سجاد علی بیگی در گفتگویی با روزنامه باختر ضمن تایید خبر منتشر شده توسط این روزنامه، اظهار کرد:
دشت‌های میانکوهی منطقه زاگرس مرکزی در هزاره‌های گذشته مأمن گروه‌های شکارچی بوده است چراکه هم غار و هم شکار در این منطقه بسیار وجود داشته است.

وی ادامه داد: غارها در واقع اتراق گاه هایی برای گذراندن شب بوده اند اما در طول روز آنها در محوطه‌های باز گذران زندگی داشته‌اند.

دکتر علی بیگی گفت: بررسی‌های اخیر در محوطه‌ای تحت عنوان سنگ معدن که از سراب قنبر کرمانشاه شروع می‌شود و تا حوالی باغ پرندگان و شهرک چمن کشیده می‌شود، انجام گرفته است. که منطقه ای بسیار وسیع با پراکندگی بسیار زیاد ابزارهای دوره پارینه سنگی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد برای مدت بسیار طولانی بیش از یک میلیون سال در این محدوده انسان‌های دوران پارینه سنگی زندگی کرده‌اند و برای تامین سنگ‌های مورد نیاز خود جهت ساخت تبر و ابزارهای شکار به این محدوده به کرات مراجعه کرده‌اند.

رییس پژوهشکده باستان شناسی ایران گفت: دکتر سامان حیدری گوران و دکتر حریری در دو مرحله در این محدوده کار باستان شناسی انجام دادند که در مرحله اول ۶۰ تبر سنگی که قدمتی بیش از یک میلیون سال داشت در این محدوده کشف شد اما در بررسی‌های باستان شناسی اخیر هزاران قطعه ابزار سنگی شکار در این محدوده کشف شده است.

دکتر علی بیگی افزود: این محدوده به طور قطع در سطح ۸۰ هکتار تخمین زده شده اما می‌تواند تا ۳۰۰ هکتار هم برسد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

[shamedlogo_shortcode]